Over ons

Bij ons komen passie en vakmanschap samen in alles wat met gitaren te maken heeft

De Snaar

Ons verhaal

“In 1978 is De Snaar opgericht door Harry de Vries als algemene muziekwinkel. Door de jaren heen zijn we ons steeds meer gaan focussen op datgene waar onze passie ligt. Inmiddels zijn we volledig overgegaan tot speciaalzaak in akoestische- en elektrische gitaren en versterkers.

Hidde Kriele en Sander Grupstra zijn gepassioneerde liefhebbers van alles wat met gitaren te maken heeft. Hidde: “Voor ons is het belangrijk dat elke gitarist het gevoel krijgt dat hij/zij, ongeacht niveau of budget, wordt geholpen bij ons in de winkel.”

Onze deur staat voor iedereen open als het gaat om het uitproberen van een instrument of versterker, technisch advies of gewoon even een praatje maken. Uiteindelijk zijn we allemaal gitaar fanaten. Wij halen er ontzettend veel voldoening uit als wij jou verder kunnen helpen met je muzikale ontwikkeling door het juiste advies te geven.

Waar Hidde met name de zakelijke kant van de winkel onderhoud is Jeroen de vakman waar je moet zijn voor advies en reparatie/onderhoud. Van een eenvoudige snaar wissel tot reparatie van een gitaar en onderhoud van (buizen)versterkers. Voor elk probleem proberen we een passende oplossing te vinden die aansluit bij jouw wensen. Sander is bij ons zowel in de winkel als online te vinden. Naast de ondersteuning in de winkel is hij vooral online bezig met onze social media. Voor de marketing en grafisch design moet je bij hem zijn.

De Snaar

Ons assortiment

We zijn bij De Snaar nogal eigenzinnig als het aankomt op ons assortiment. We voeren merken van hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben we voor onze akoestische gitaren voornamelijk Eastman, Larrivée en Breedlove. Drie gitaarbouwers die topkwaliteit gitaren op de markt brengen tegen een betaalbare prijs.

Aangezien we wel van een niche publiek houden hebben we voor de liefhebbers ook Gretsch en Heritage in de winkel hangen. Beide zijn kwaliteitsmerken van Amerikaanse oorsprong met hun eigen publiek en geluid. Deze lijn hebben we voortgetrokken door ook samen te werken met Ibanez. Deze Japanse gitaren zitten qua prijs niet gelijk in het allerhoogste segment, maar zijn wel ontzettend goed. Voor de gitarist die net begint hebben we onder andere akoestische Crafter en Bromo gitaren. Ook deze merken stralen uit waar wij van houden: hoge kwaliteit voor de juiste prijs. In het elektrische pallet hebben we ook Squier & Fender om uit te kiezen.

Met onze keuze in versterkers zijn we ook best wel kieskeurig. Hierbij hebben we voor iedere gitarist wel een keuze. Zo hebben we o.a. versterkers van Boss, Marshall en Fender (zowel transistor als buizen), maar ook, de in ons eigen land gebouwde, Elfring Amps™.

De Snaar

Maak kennis met

Jeroen van Bockhooven

Jeroen van Bockhooven

Sander Grupstra

Sander Grupstra

Hidde Kriele

Hidde Kriele

Chat openen
1
Hallo,
Heb je een vraag? Stel ze hier gerust.
Wij proberen z.s.m. te reageren.