Dealer

Tokai gitaren logo

Tokai Gakki begon in de jaren 50 met het bouwen van akoestische gitaren, elektrische gitaren en basgitaren in Japan. Het bedrijf bouwt niet in naam van één of ander westers gitaarmerk, maar is gespecialiseerd in het maken van trouwe kopieën van de Amerikaanse klassiekers, zoals Fender en de Gibson. Tokai staat er om bekend dat ze niet onderdoen voor hun Amerikaanse tegenhangers.

Tokai gitaren

Bekijk ons aanbod

Over Tokai

Japanse gitaren van hoge kwaliteit

Tokai Guitars produceert akoestische, elektrische en (elektrische) bas gitaren. In de loop der jaren hebben ze Gibson en Fender replica’s ontwikkelt, zoals de “Love Rock” en “Les Paul Reborn”. Verschillende bekende artiesten hebben in het verleden Tokai instrumenten bespeeld. Zo heeft Brian May van Queen een Tokai Hummingbird gebruikt op opnames. Maar ook legendes als Stevie Ray Vaughan en Billy Gibbons hebben op Tokai gitaren gespeeld.

Inmiddels draait Tokai qua kwaliteit en geluid mee met de grote fabrikanten als Gibson en Fender. Ze bouwen uitstekende gitaren in verschillende modellen. Sinds 2021 zijn we Tokai dealer. In onze custom lounge modificeren wij sommige Tokai gitaren zelf. Zo kiezen we af en toe een gitaar uit om bijvoorbeeld Lollar humbuckers of Lollar Goldfoils in te zetten. Benieuwd of we momenteel custom Tokai’s hebben? Bekijk onze voorraad of kom langs in onze winkel.

Tokai gitaren

Video

Tokai Love Rock Les Paul Goldtop – UALS62GT
Loads happening this week... at long last we got a Tokai Love Rock and here's a lengthy review where I appear ...

Better than a Les Paul?!
Better than a Les Paul?! | JAPANESE KNOCKOFFS | Guitar Review: TOKAI LOVE ROCK

Tokai – The Best Value a Guitarist Can Get?
The Best Value a Guitarist Can Get? (Especially USED)
Chat openen
1
Hallo,
Heb je een vraag? Stel ze hier gerust.
Wij proberen z.s.m. te reageren.