Actueel

bekijk onze actuele
aanbiedingen en acties

Pre-Order

binnenkort verwacht

Sommige leveranciers hebben een wat langere levertijd op gitaren, pedalen, versterkers, etc. Ondanks dat kunnen de door ons bestelde producten al wel gekocht worden via pre-order. Wanneer je een bestelling plaatst wordt dit product door ons klaar gemaakt voor verzending zodra het is binnen gekomen en door ons is nagekeken. Heb je een product wat wij momenteel niet voorradig hebben of niet aanbieden? Misschien kunnen we het wel voor je bestellen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie. 

Sale

Aanbiedingen

We hebben regelmatig oude voorraad of occasions van gitaren, pedalen en versterkers die we in de aanbieding hebben. Deze kan je vinden op onze sale pagina. Ook hebben we eens per maand een specifieke actie. Op de hoogte blijven van onze actuele aanbiedingen? Volg ons dan op Social Media! Daar plaatsen we al onze acties!

Actualiteit

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van onze actuele aanbiedingen, nieuws uit de markt of onze nieuwe producten? Één keer per maand versturen wij onze nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief kan je je bijvoorbeeld ook inschrijven voor de clinics die wij organiseren. Klik hieronder op de knop en laat je gegevens achter. Zo blijf je automatisch op de hoogte van onze actualiteit!

Populair

Hardlopers

We hebben speciaal voor jou onze hardlopers geselecteerd. Dit zijn de producten die bij ons het snelst verkopen. Zowel pedalen als gitaren en versterkers, maar ook snaren en accessoires kan je hier vinden. Heb je geen idee wat je een gitarist cadeau moet doen? Kijk dan eens tussen onze hardlopers!

Chat openen
1
Hallo,
Heb je een vraag? Stel ze hier gerust.
Wij proberen z.s.m. te reageren.