Dealer

Eastman gitaren logo

Eastman, eigenlijk hoef je niet verder te kijken. Deze prachtige instrumenten sinds 1992 gemaakt in de workshop van Eastman guitars in Beijing, zijn niet het zoveelste massaproduct die we gewend zijn te zien uit het verre oosten. Door hun jarenlange ervaring van het maken van superieure mandolines en strijkinstrumenten, maken ze met diezelfde passie gitaren die het geluid en kwaliteit van de “originele” merken evenaart!

Eastman gitaren

Bekijk ons aanbod

Over Eastman

“We like thinking inside the box”

Als het gaat om het bouwen van een gitaar heeft Eastman een traditionele visie. Zoals de fabrikant zelf zegt: “We like thinking inside the box.” Bij elk Eastman instrument wordt er veel aandacht besteed aan detail zodat elk instrument wat de fabriek verlaat zijn maximale potentie bereikt. Zo focussed Eastman zich niet alleen op het uiterlijk, maar zorgen ze dat alles aan de gitaar klopt.

Qian Nu richtte in 1992 Eastman Strings op nadat hij was afgestudeerd aan de Universiteit  van Boston. Hij had echter nooit verwacht dat het bedrijf in de loop van 25 jaar zou uitgroeien van een kleine onderneming tot één van de beste wereldwijd bekende gitaar merken. Tegenwoordig heeft Eastman ontzettend getalenteerde gitaarbouwers in dienst die de gitaar van A tot Z zelf bouwen. De visie van Eastman sluit wat dat betreft perfect aan op datgene waar wij naar op zoek zijn: gitaren van een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Benieuwd naar Eastman en hoe deze gitaren zich verhouden tot andere merken? Kom gerust langs in onze winkel.

Eastman gitaren

Video

The Eastman Romeo reviewed by the Guitarist
The Romeo is an all original design by Eastman. It builds on their experience with thinline guitars and it adds its own colour.

Eastman T59/v Demo
If you are thinking about a ES 335 type guitar have a look at the demo made by the good people of N-stuff Music.

How it all started
Pepijn from Eastman gives an introduction into their luthier handmade guitars.

Peter Stroud
Sheryl Crow guitarist, Peter Stroud

Made by Eastman
A journey through the workshops and handcrafted products

Erick Walls
Watch guitarist, producer, songwriter Erick Walls
Chat openen
1
Hallo,
Heb je een vraag? Stel ze hier gerust.
Wij proberen z.s.m. te reageren.